Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Dashcam kopen

dash4 Hoe selecteert u een goede en voordelige dashcam? Dit onderwerp is een van de meest gestelde vragen door personen die interesse hebben in een dashcam kopen.

Of het nu is ten behoeve van het beschermen van uw voertuig als hij geparkeerd staat, of om het prachtige landschap op te nemen tijdens de autorit, het filmen van beijws voor de verzekering, of één van de honderden andere redenen , steed automobilisten besluiten tegenwoordig om over te gaan tot een dashcam kopen.

Zoals gezegd wordt de aanschaf van een dashcam steeds populairder. U kunt verschillende soorten van dit apparaat op de markt vinden. Inmiddels zijn er ook meer en meer online winkels die zich hebben gespecialiseerd in de carcam Echter, het kiezen van een goede, voordelige auto camera is geen gemakkelijke zaak. Welke auto camera is het meest geschikt voor mij? Waar te kopen? Hoeveel bedragen de kosten van een goede dashboard camera? Veel mensen beginnen soortgelijke discussies in verwante forums in de hoop nuttige antwoorden te krijgen die hen helpen bij de aankoop van de meest geschikte dashcam.

Hierop moet u letten bij de aankoop

Als het gaat om de aankoop van een dashcam, heeft ieder persoon zijn eigen, persoonlijke eisen. Hier geef ik u een korte samenvatting van functies die u wellicht wel of niet tegenkomen bij het dashcam kopen. U kunt zelf beslissen of u behoefte heeft aan deze functies.

  • Kleine formaat, eenvoudig te monteren / verwijderen
  • Gemonteerd tegen voorruit
  • Inclusief LCD scherm
  • Start automatisch met filmen zodra de auto gestart wordt
  • Met USB-poort, zodat bestanden snel en eenvoudig zijn over te zetten naar uw computer
  • Minimale opnamekwaliteit in HD (hoge definitie)
  • Datum / tijd weergave
  • GPS logger voor locatie en snelheid bepaling.

De meest opties die hierboven genoemd zijn, zijn basisfuncties die mensen kunnen overwegen bij de aankoop van een dashcam. Bovendien dash6kunnen sommige mensen andere eisen stellen. Zo willen een aantal mensen een dashcam kopen die kan filmen met groothoeklens. Als het gaat om wijdte van de groothoeklens, lopen de verschillende opvattingen nogal uiteen. Sommigen zijn er een groot fan van omdat een groter deel van de weg in beeld wordt gebracht, maar anderen vinden dat een groothoeklens heeft weinig nut heeft omdat het de wijdte van het beeld oprekt. Volgens hen zie deze tegenstanders heeft het tevens weinig zin omdat je de omgeving aan de zijkant van je voertuig ook niet kunt zien. Je ziet alleen maar meer van de motorkap, dashboard en hemel. Met veel lucht in beeld is ook de contrastverhouding erg slecht. Deze persoon had dus liever een dashcam met een normale lens. Voor anderen kan het natuurlijk anders liggen.

Nachtzicht is ook een belangrijke funtie die kan worden overwogen wanneer u kiest voor een dashcam. In feite zijn de meeste camera’s in de huidige markt uitgerust met infrarood nachtzicht. Deze apparaten kunnen duidelijke beelden opnemen, zelfs ‘s nachts of in sommige omgevingen met weinig licht. Sommige mensen denken dat infrarood beperkt bereik heeft, alleen goed voor een paar meter, afhankelijk van hoeveel leds de dashboard camera heeft. Gewoonlijk komt een dashcam met 2,4,6,8, of zelfs 10 LED lampen. Let dus erg goed op als u interesse heeft in een dashcam kopen.